2010. szeptember 26., vasárnap

Baconos csirkemáj


Sütés előtt:

Próbálok most már rendszeresen írni,és nem lustálkodni:-)
Ma ezt az egyszerű ételt készítettem,és Isteni finom lett!
Apa 10pontra értékelte:-))))
Hozzávalók:
-Fél kg csirkemáj
-egy nagyobb csomag bacon szalonna
-só,bors,egy gerezd fokhagyma,némi olaj.
A csirkemáját átmosom folyóvíz alatt,majd befűszerezem.
Hagyom egy picit állni,aztán baconnal körbe tekerem,és enyhén kiolajozott jénaiba fektetem őket.
Alufóliával párolom míg a máj át nem puhul.Ez olyan 20perc,légkeveréses sütőben 170-180 fokon.
Aztán leveszem az alufóliát,és pirosra sütöm a bacont,nem túl sokáig nehogy a máj kiszáradjon!
Tejfölös burgonyapürével tálaltam,mellé cékla saláta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése